Puhtaax palveluksessasi


Yrityksille

Yrityssiivous

Tarjoamme mielellämme palveluita myös yrityksille. Asiakaskohderyhmämme ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka arvostavat yrittäjävetoista palvelua ja sen tuomia etuja. Valttejamme ovat joustavuus ja luotettavuus. Olemme joustavia siivousajan ja palvelukuvauksen suhteen. Ei ole ensimmäinen kerta, kun meidät tilataan siivoamaan toimisto samana päivänä, kun vieraat saapuvat. Voimme myös tiskata astiat. Tulemme paikalle, kun on sovittu ja teemme sovitut asiat. Henkilöstömme taustat on tarkastettu ja kaikki allekirjoittavat salassapitositoumuksen. Yrityksenne saa vakiosiivoojan, jotta palvelulupauksemme voidaan varmasti täyttää.

 • Luotettavaa palvelua

  Siivouspalvelut yrityksille

  Palvelut voidaan räätälöidä vastaamaan siivoustarvetta ja palveluun voidaan sisällyttää esimerkiksi käsi- ja talouspapereiden tuonti tai muita vastaavia palveluja. Ennen töiden aloittamista, laadimme palvelukuvauksen siivouksesta, jota sitoudumme noudattamaan.

 • Laadukkaat siivouspalvelut

  Siivouspalvelut yrityksille

  Ylläpitosiivouksen tarkoituksena on näkyvän lian poistaminen, kuten irtolika, tahrat ja pöly. Suoritamme myös peruspesuja, joissa pinnat siivotaan ja pestään huolellisemmin ja myös yläpölyt pyyhitään. Suosittelemme peruspesuja tilan käytön ja likaantumisen mukaan.

 • Lattian hoito

  Yrityksille

  Voimme suorittaa lattian hoidon peruspesun yhteydessä tai erillisenä palveluna. Lattia voidaan joko vahata tai käsitellä sille sopivalla menetelmällä, aineella ja laitteella. Lattian hoito palauttaa lattian puhtauden ja tekee ylläpitosiivouksesta helpompaa.


Taloyhtiöille

Kotisiivous

Tarjoamme mielellämme palveluita myös taloyhtiöille. Asiakaskohderyhmämme ovat taloyhtiöille, jotka arvostavat yrittäjävetoista palvelua ja sen tuomia etuja. Valttejamme ovat joustavuus ja luotettavuus. Olemme joustavia siivousajan ja palvelukuvauksen suhteen. Tulemme paikalle, kun on sovittu ja teemme sovitut asiat.

 • Siivouspalvelut

  Siivouspalvelut taloyhtiöille

  Siivouspalvelut taloyhtiöille sisältävät usein porrassiivouksen, sisältäen portaikon, hissin, käytävät ja muut yleiset tilat. Lattiat pestään ja pyyhitään, matot imuroidaan ja ovien lasit pyyhitään. Voimme myös pestä sauna- ja kylpytilat. Siivous suoritetaan toiveidenne mukaisesti.

 • Lattian hoito

  Lattian hoito

  Voimme suorittaa lattian hoidon peruspesun yhteydessä tai erillisenä palveluna. Lattia voidaan joko vahata tai käsitellä sille sopivalla menetelmällä, aineella ja laitteella. Lattian hoito palauttaa lattian puhtauden ja tekee ylläpitosiivouksesta helpompaa.

 • Ulkoalueet

  Siivouspalvelut

  Terassin tai parvekkeen siivous voidaan halutessanne sisällyttää siivoukseen. Syksyllä on hyvä poistaa puiden lehdet ja keväällä taas pestä lattiat. Näin pääsette keväällä aloittamaan grillikauden nopeammin!


Luotettava Kumppani
Bisnode
Suomen Yrittäjät

Otsonointi & hajun poisto

Otsonointi
Tehokas
Turvallinen

Otsonointityöt toteutamme palveluna ja siksi otsonointimenetelmä on asiakkaallemme turvallista. Emme suosittele vuokralaitteiden käyttämistä, vaan työt kannattaa antaa ammattilaisten tehtäviksi. Käyttämämme laitteet ovat tehokkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita, jotka tuottavat otsonia jopa 14 000 mg tunnissa. Tehokkaiden laitteiden avulla otsonipitoisuudet nousevat nopeasti korkeiksi, jolla saavutetaan hyvä lopputulos nopeassa ajassa tilan hajujen poistossa ja desinfioinnissa.

Tulemme paikan päälle asentamaan laitteet ja huolehdimme koko desinfiointiprosessin alusta loppuun. Palveluun kuuluu täten toimenpiteen valvonta, osastoinnit ja tarvittavat turvamerkinnät.

Otsonointiin kannattaa varata 1-2 vuorokautta, jonka aikana tiloissa ei voi oleskella. Tässä on huomioitu otsonin poistumiseen varattu aika.

Lue lisää otsonoinnista:

0207 351 492

Tupakka

Hajun poisto otsonointi

Teho-otsonointi poistaa tupakan hajun sisäilmasta, pinnoilta ja irtaimistosta. Otsonointi on käytännössä ainoa tapa jolla tupakan hajun saa pois kaikkialta. Otsoni on voimakas hapetin ja tuhoaa hajumolekylit.

Tupakan "kellastamat" ja pinttyneet pinnat esimerkiksi asunnossa tulee pintaremontoida otsonoinnin lisäksi. Remontointia ennen kannattaa kuitenkin suorittaa teho-otsonointi.

Home

Home otsonointi

Tunkkainen ilma on mahdollista saada raikkaaksi suorittamalla teho-otsonointi tiloihin. Rakenteiden kosteusvaurioista johtuvaa homeongelmaa otsonointi ei poista, mutta homeen hajuhaitat saadaan poistettua tilasta ja irtaimistosta. Otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion jäljiltä uusittu. Pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja ilmassa leijuvat homeitiöt saadaan näin poistettua.

Desinfiointi

Desinfektio otsonointi

Otsoni on luonnon oma desinfiointi aine. Sitä on aina ulkoilmassa, varsinkin ukonilman jälkeen, sitä on erityisen runsaasti. Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin esimerkiksi kloori. Otsoni tuhoaa sienet, homeet, bakteerit ja virukset.

Ota yhteyttä!

Kartoitus
Hyväksyn tietosuojakäytännön

100 % tyytyväisyystakuu!

Suosittelemalla ilmainen kotisiivous!

Suomalainen

Olemme suomalainen perheyritys ja henkilökuntamme puhuu selkeää suomen kieltä. Ostamalla palvelut meiltä, tuet suomalaista työtä ja osaamista. Maksamme verot Suomeen.

Luotettava

Teemme mitä lupaamme. Jos et ole tyytyväinen siivousjälkeen, siivoamme uudestaan veloituksetta. Meillä on miljoonan euron vastuuvakuutus vahinkojen varalta.

Varma

Tulemme paikalle sovittuina ajankohtina ja teemme työmme sovitun mukaan. Suurin osa asiakkaista antaa meille avaimen, jotta voimme käydä siivoamassa heidän poissaollessaan.

Kotisiivous
Siivouspalvelu
Siivouspalvelut

Puheluhinnat: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Sivustolla käytetään evästeitä.