Puhtaax palveluksessasi


Kotisiivous

Siivoamme kotinne sovittuna ajankohtana. Suurin osa asiakkaistamme haluaa, että käymme siivoamassa heidän poissa ollessaan. Ylläpitosiivoukseen tarvittava aika vaihtelee siivottavan pinta-alan ja muiden siivoukseen liittyvien asioiden mukaan. Yleensä se kestää n. 2 – 4 tuntia. Jos asuntonne on suuri tai haluatte esimerkiksi maton tamppausta tai sellaista työtä, jossa huonekaluja joudutaan siirtelemään, meiltä voi tulla paikalle kaksi siivoojaa. Tämä tietenkin lähes puolittaa siivoukseen tarvittavan ajan.

Kotisiivous

Imurointi

Siivouspalvelut

Imurointi on olennainen osa kotisiivousta. Imuroimalla saadaan lattia, matot ja nurkat puhtaaksi roskista, pölystä. Pölyt imuroidaan myös sohvasta ja nojatuoleista. Imurimme on suunniteltu ammattikäyttöön ja ne on varustettu HEPA-suodattimella.

Pyyhintä

Muuttosiivous

Lattiat pyyhitään ja näin saadaan pois tahrat ja lika, joka ei ole lähtenyt imuroimalla. Lattiamateriaalista riippuen käytetään nihkeää tai kosteaa pyyhintää. Lattioille käytetään niille sopivia puhdistusaineita. Lattiat voidaan myös vahata.

Pölyt pois

Kotisiivous

Pölyt pyyhitään pinnoilta 180 cm:iin asti. Ovipinnoilta pyyhitään pois tahrat. Peilit ja taulujen kehykset pyyhitään. Tietokoneet, ja näytöt puhdistetaan haluamallanne tavalla, jos niin toivotte.

Keittiö

Keittiön siivous

Keittiössä pyyhitään tasot sekä kaappien ovien ulkopinnat. Tiskiallas pestään ja lieden ja keittiön muiden laitteiden pinnat pyyhitään. Lattia puhdistetaan. Jätekaappi puhdistetaan tarvittaessa myös sisäpuolelta.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen siivous

Kylpyhuoneessa puhdistetaan wc-istuin ja lavuaari ja seinä sen ympäriltä sekä peili. Ovien ulkopinnat pyyhitään. Suihkukaappi pestään ja lattia pyyhitään. Myös seinät voidaan pestä.

Muut palvelut

Palvelut

Teemme myös pieniä korjauksia ja esimerkiksi taulun ripustuksen tai lampun vaihdon. Voimme siirtää tavaroita ja viedä roskia. Voimme siivota myös terassin ja parvekkeen. Voimme myös pestä koneellisen pyykkiä tai auttaa muissa askareissa! Lue lisää suursiivouksesta tai soita meille.


Suursiivous

Suursiivous on ylläpitosiivousta laajempi siivous. Voimme tehdä sen erillisenä siivouksena tai ylläpitosiivouksen lisäksi. Siihen kuluu aikaa noin kaksi kertaa enemmän kuin ylläpitosiivoukseen. Suursiivouksessa voidaan mm. vahata lattia, pestä sauna, kylpyhuoneen seinät, terassi, ja puhdistaa keittiö perusteellisemmin… Lemmikkieläimet, siitepöly ja muut tekijät vaikuttavat suuresti siihen, kuinka usein suursiivous on tarpeen. Mutta keskimäärin se olisi hyvä tehdä pari kertaa vuodessa. Voitte tilata meiltä suursiivouksen myös silloin, kun olette muuttamassa!

Siivouspalvelut

Sauna

Kotisiivous

Saunan pesu on hyvä sisällyttää suursiivoukseen. Käytämme saunan pesuun soveltuvia siivousvälineitä ja aineita, jotta saunaan ei jää haitallisia kemikaaleja. Pääsette nauttimaan löylyistä vielä samana päivänä!

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen siivous

Kylpyhuoneen siivous kuuluu perussiivoukseen. Kerran tai kaksi vuodessa olisi lisäksi hyvä pestä myös seinät, saumat ja muutkin pinnat perusteellisemmin ja mm. pestä suihkukaapin seinästä kalkkeumat pois.

Terassi

Siivouspalvelut

Terassin tai parvekkeen siivous voidaan halutessanne sisällyttää suursiivoukseen. Syksyllä on hyvä poistaa puiden lehdet ja keväällä taas pestä lattia. Näin pääsette keväällä aloittamaan grillikauden nopeammin!

Piha

Pihan siivous

Voimme haravoida pihan ja puhdistaa räystäskourut. Voimme myös ajaa nurmikon.

Kukkien kastelu

Kukkien kastelu

Voimme siivouksen yhteydessä kastella kukat, jos olette matkoilla.

Pienet huoltotyöt

Huoltopalvelut

Palveluihimme kuuluu myös huonekalujen kokoaminen ja muut pienet lupavapaat huoltotyöt.


Ikkunanpesu

Ikkunanpesu

Ikkunanpesu olisi hyvä tehdä vähintään kerran vuodessa. Kaupungin ydinkeskustassa ikkunat likaantuvat nopeammin liikenteen ja päästöjen vuoksi, joten niiden pesulle voi olla tarvetta useammin. Meiltä saatte ikkunanpesut niin asunnon, kuin parvekkeenkin laseille. Ja taas maailma näyttää kirkkaalta!


Otsonointi & hajun poisto

Otsonointi
Tehokas
Turvallinen

Otsonointityöt toteutamme palveluna ja siksi otsonointimenetelmä on asiakkaallemme turvallista. Emme suosittele vuokralaitteiden käyttämistä, vaan työt kannattaa antaa ammattilaisten tehtäviksi. Käyttämämme laitteet ovat tehokkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita, jotka tuottavat otsonia jopa 14 000 mg tunnissa. Tehokkaiden laitteiden avulla otsonipitoisuudet nousevat nopeasti korkeiksi, jolla saavutetaan hyvä lopputulos nopeassa ajassa tilan hajujen poistossa ja desinfioinnissa.

Tulemme paikan päälle asentamaan laitteet ja huolehdimme koko desinfiointiprosessin alusta loppuun. Palveluun kuuluu täten toimenpiteen valvonta, osastoinnit ja tarvittavat turvamerkinnät.

Otsonointiin kannattaa varata 1-2 vuorokautta, jonka aikana tiloissa ei voi oleskella. Tässä on huomioitu otsonin poistumiseen varattu aika.

Lue lisää otsonoinnista:

0207 351 492

Tupakka

Hajun poisto otsonointi

Teho-otsonointi poistaa tupakan hajun sisäilmasta, pinnoilta ja irtaimistosta. Otsonointi on käytännössä ainoa tapa jolla tupakan hajun saa pois kaikkialta. Otsoni on voimakas hapetin ja tuhoaa hajumolekylit.

Tupakan "kellastamat" ja pinttyneet pinnat esimerkiksi asunnossa tulee pintaremontoida otsonoinnin lisäksi. Remontointia ennen kannattaa kuitenkin suorittaa teho-otsonointi.

Home

Home otsonointi

Tunkkainen ilma on mahdollista saada raikkaaksi suorittamalla teho-otsonointi tiloihin. Rakenteiden kosteusvaurioista johtuvaa homeongelmaa otsonointi ei poista, mutta homeen hajuhaitat saadaan poistettua tilasta ja irtaimistosta. Otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion jäljiltä uusittu. Pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja ilmassa leijuvat homeitiöt saadaan näin poistettua.

Desinfiointi

Desinfektio otsonointi

Otsoni on luonnon oma desinfiointi aine. Sitä on aina ulkoilmassa, varsinkin ukonilman jälkeen, sitä on erityisen runsaasti. Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin esimerkiksi kloori. Otsoni tuhoaa sienet, homeet, bakteerit ja virukset.


Usein kysytyt kysymykset

Palveluista

Kuinka kauan kotisiivous kestää?

Ylläpitosiivous kestää laskennallisesti noin 1h / 20 neliötä. Keskimäärin siivous kestää asunnon koosta riippuen n. 2-4 tuntia. Jos asunto suuri ja on tarpeen siirtää huonekaluja haluatte esim. maton tamppauksen, meiltä voi tulla paikalle kaksi siivoojaa. Näin siivousaika lähes puolittuu.

Ikkunanpesu kestää ikkunan koosta ja pinnoista riippuen yleensä noin 10 – 20 minuuttia aukkoa kohden. Jos edessä siirrettäviä tavaroita tai ikkunanavausmekanismi on erikoinen, voi ikkunoiden pesuun tarvittava aika olla pidempi.

Suursiivoukseen tarvittava aika on yleensä kaksinkertaisesti perussiivoukseen tarvittava aika. Suursiivouksen sisältö ja kesto määrittyy tarkemmin haluttujen palveluiden mukaisesti.

Mitä siivoukseen kuuluu?

Ylläpitosiivoukseen kuuluu imurointi ja lattioiden pyyhkiminen sekä pölyjen ja ovipintojen pyyhkiminen. Lisäksi siivotaan keittiö ja kylpyhuone. Kartoituksessa sovitaan yksityiskohtainen kotisi tarpeiden mukainen siivoussuunnitelma.

Vaatiiko ikkunanpesu minulta mitään toimenpiteitä?

Ikkunan pesu ei vaadi sinulta välttämättä mitään toimenpiteitä, pesemme ikkunat myös avaimet käteen periaatteella. Voit halutessasi nopeuttaa työtämme siirtämällä huonekalut ikkunoiden edestä, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Meiltä tulee paikalle kaksi työntekijää, joten voimme siirtää tavarat pois alta ja takaisin paikalleen ja pesu käy nopeammin.

Kuinka monta siivoojaa teiltä tulee paikalle?

Yleensä yksi siivooja tekee perussiivouksen. Suurissa asunnoissa, joiden perussiivous kestää yli neljä tuntia, sekä suursiivoukseen ja ikkunanpesuun voimme tulla paikalle kahdestaan. Kahdella siivoojalla tietenkin lähes puolitamme siivousajan.

Saanko kaikkia kotisiivouspalveluitanne samaan hintaan?

Kyllä saat! Samalla tuntihinnalla saat meiltä perussiivousta, suursiivouksen ja ikkunanpesun. Sama koskee siivouspalvelusopimuksia, sopimukseen kuuluvalla hinnalla saat halutessasi perussiivousta, suursiivouksen ja ikkunanpesun.

Mihin aikaan kotisiivousta tehdään?

Kotisiivouksen ajankohta painottuu arkipäiviin klo 08-18 väliselle ajalle. Aloitamme viikolla siivoukset yleensä klo 08 jälkeen ja siivoamme iltaan asti. Siivous onnistuu kyllä muinakin aikoina.

Mitä muita palveluita teiltä saa?

Meiltä saa kattavasti kaikkia kodin siivoukseen ja ylläpitoon kuuluvia palveluita. Kysy rohkeasti! laitamailia

Saako teiltä näytesiivousta?

Näytesiivous on hinnastomme mukaisen tuntiveloituksen mukaan. Ottaessasi sopimuksen, voidaan ensimmäinen siivouskerta sisällyttää sopimukseen.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Voit tietenkin olla kotona. Siivoojalle on hyvä antaa työrauha ja siivous voidaan suorittaa ollessasi esimerkiksi töissä harrastustesi parissa tai matkoilla. Lemmikkieläimesi voi olla kotona. Huomioithan tässä asiassa siivoojan työrauhan ja lemmikkisi turvallisuuden.

Tarvitseeko meillä olla siivousvälineitä?

Ei tarvitse, siivooja tuovat välineet ja tarvikkeet mukanaan. Voimme myös halutessanne käyttää kotoanne löytyviä välineitä.

Eläintaloudessa käytämme asiakkaan pölynimuria.

Yleiset asiat

Kuinka voin maksaa siivouksen?

Siivous tulee maksaa etukäteen. Helpoin tapa on maksaa esimerkiksi MobilePaylla tai ennakkolaskulla, joka lähetetään sähköpostiisi. Voit maksaa myös käteisellä tai kortilla.

Siivouspalvelusopimuksen ottavia asiakkaita on mahdollisuus laskuttaa, jolloin luottotiedot tarkistetaan.

Miten kotitalousvähennys toimii?

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 60 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa ja kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 3 500 euroa/henkilö.

Kotitalousvähennyksen tiedot voit ilmoittaa Verohallintoon usealla eri tavalla, esimerkiksi muuttamalla veroprosenttiasi pienemmäksi tai veroilmoituksella.

Katso lisätietoja www.vero.fi

Miten voin varmistua palvelunne laadusta?

Olemme suomalainen perheyritys ja siivouksen suorittaa aina sama siivooja. Käytämme parhaita välineitä ja aineita sekä seuraamme alan uusia innovaatioita. Henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti ja seuraamme työnjälkeä. Meillä on myös tyytyväisyystakuu ja siivoamme heti uudelleen, mikäli sovitusta siivouksesta puuttuu jotain. Liiketoimintamme markkinointi perustuu suosituksiin, joten olemme hyvin tarkkoja työmme laadusta.

Mitä jos siivoojanne rikkoo jotakin?

Vastuuvakuutuksemme kattaa vahingot miljoonaan euroon asti.

Suosittelemalla palveluanne, saan ilmaisen siivouksen. Miten se toimii?

Suosittelemalla palveluamme ystävällesi, saat 3 tuntia ilmaista siivouspalvelua, kun ystäväsi ostaa palveluamme vähintään 12 tuntia tai ottaa jonkin siivouspalvelusopimuksistamme. Tämä koskee vain uusia asiakkaita. Mitä useammalle suosittelet, sitä enemmän saat ilmaista kotisiivousta. Näin voit saada itsellesi vaikka kokonaan ilmaisen kotisiivouksen! Kysy tarkemmat ehdot asiakaspalvelusta.

Voinko ostaa palveluitanne esimerkiksi lahjaksi?

Valikoimassamme on lahjakortteja! Voimassa olevan hinnaston löydät sivuiltamme. Lahjakortit voidaan toimittaa joko sähköpostitse tai postitse vaikka suoraan lahjansaajalle haluamallasi tervehdyksellä. Sähköpostilahja voidaan toimittaa myös pikatilauksena tai haluttuna hetkenä, jos vaikka merkkipäivävalmistelut ovat jääneet viime hetkelle.

Millä alueella toimitte?

Toimimme pääkaupunkiseudulla. Muilta alueilta voit pyytää tarjouksen!

Miten kartoitus tehdään?

Kartoitus voidaan tehdä joko puhelimitse tai käymällä paikan päällä. Kartoituksessa käymme tutustumassa siivouskohteeseen ja teemme yhdessä asiakkaan kanssa siivouksesta suunnitelman.

Voinko peruuttaa siivouksen?

Voit maksutta peruuttaa siivouksen 48 tuntia ennen sen alkua. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50% siivouksen kokonaishinnasta.

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse tai soittamalla.

Siivouksen siirtämisestä toiseen ajankohtaan neuvotellaan tapauskohtaisesti. Pääsääntöisesti tässä sovelletaan peruutusehtoa.

Siivouspalvelusopimuksen tehneiden kanssa siivousten peruutukset ja siirrot on määritelty sopimuskohtaisesti.

Miten pääsette sisään, jos emme ole paikalla?

Voitte antaa avaimen siivoojalle esimerkiksi ensimmäisen siivouskerran yhteydessä. Säilytämme sitä Finanssialan Keskusliiton hyväksymässä kassakaapissa. Voitte myös jättää avaimen lähinaapuriin, josta voimme se noutaa. Jätämme siivottuamme avaimen kotiinne. Voimme sopia myös jostakin muusta teille sopivasta tavasta avaimen suhteen.


Ota yhteyttä!

Kartoitus
Hyväksyn tietosuojakäytännön

100 % tyytyväisyystakuu!

Suosittelemalla ilmainen kotisiivous!

Suomalainen

Olemme suomalainen perheyritys ja henkilökuntamme puhuu selkeää suomen kieltä. Ostamalla palvelut meiltä, tuet suomalaista työtä ja osaamista. Maksamme verot Suomeen.

Luotettava

Teemme mitä lupaamme. Jos et ole tyytyväinen siivousjälkeen, siivoamme uudestaan veloituksetta. Meillä on miljoonan euron vastuuvakuutus vahinkojen varalta.

Varma

Tulemme paikalle sovittuina ajankohtina ja teemme työmme sovitun mukaan. Suurin osa asiakkaista antaa meille avaimen, jotta voimme käydä siivoamassa heidän poissaollessaan.

Kotisiivous
Siivouspalvelu
Siivouspalvelut

Puheluhinnat: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Sivustolla käytetään evästeitä.