Puhtaax palveluksessasi


Julkishallinnolle

Olemme sopimuskumppaneina julkishallinnolle mm. Espoon kaupungille.

Tarjoamme julkishallinnolle mm. sosiaalihuollon, aikuissosiaalityön ja ikäihmisille kotisiivousta ja erikoispuhdistussiivousta.

Lisäksi tarjoamme myös laitossiivousta ja käyttäjäpalveluja.

Yrityssiivous
Yrityssiivous
 • Kotisiivous

  Kotisiivouspalvelut

  Siivoamme asunnon sovittuna ajankohtana. Henkilöstömme on koulutettua. Ylläpitosiivoukseen tarvittava aika vaihtelee siivottavan pinta-alan ja muiden siivoukseen liittyvien asioiden mukaan. Yleensä se kestää n. 2 – 4 tuntia.

 • Erikoispuhdistus

  Erikoissiivous

  Erikoispuhdistussiivous on tarkoitettu suoritettavaksi silloin, kun tila on tavanomaista likaisempi. Siivous voi käsittää myös koko asunnon tyhjentämisen.

 • Laitossiivous

  Erikoissiivous

  Suoritamme siivouksia mm. päiväkodeissa ja kouluissa. Palveluihin kuuluu lattioiden koneellista hoitoa sekä desinfioivia pesuja. Työntekijämme esittävät rikosrekisteriotteen ennen työn aloittamista kohteissa, joissa on lapsia.

 • Käyttäjäpalvelut

  Erikoissiivous

  Käyttäjäpalvelut pitävät sisällään erilaisia tehtäviä, kuten kohteen avainhallinnan ylläpidon, postin jakamisen sekä pienet huoltotyöt ja mittarien lukua.


Otsonointi & hajun poisto

Otsonointi
Tehokas
Turvallinen

Otsonointityöt toteutamme palveluna ja siksi otsonointimenetelmä on asiakkaallemme turvallista. Emme suosittele vuokralaitteiden käyttämistä, vaan työt kannattaa antaa ammattilaisten tehtäviksi. Käyttämämme laitteet ovat tehokkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita, jotka tuottavat otsonia jopa 14 000 mg tunnissa. Tehokkaiden laitteiden avulla otsonipitoisuudet nousevat nopeasti korkeiksi, jolla saavutetaan hyvä lopputulos nopeassa ajassa tilan hajujen poistossa ja desinfioinnissa.

Tulemme paikan päälle asentamaan laitteet ja huolehdimme koko desinfiointiprosessin alusta loppuun. Palveluun kuuluu täten toimenpiteen valvonta, osastoinnit ja tarvittavat turvamerkinnät.

Otsonointiin kannattaa varata 1-2 vuorokautta, jonka aikana tiloissa ei voi oleskella. Tässä on huomioitu otsonin poistumiseen varattu aika.

Lue lisää otsonoinnista:

Tupakka

Hajun poisto otsonointi

Teho-otsonointi poistaa tupakan hajun sisäilmasta, pinnoilta ja irtaimistosta. Otsonointi on käytännössä ainoa tapa jolla tupakan hajun saa pois kaikkialta. Otsoni on voimakas hapetin ja tuhoaa hajumolekylit.

Tupakan "kellastamat" ja pinttyneet pinnat esimerkiksi asunnossa tulee pintaremontoida otsonoinnin lisäksi. Remontointia ennen kannattaa kuitenkin suorittaa teho-otsonointi.

Home

Home otsonointi

Tunkkainen ilma on mahdollista saada raikkaaksi suorittamalla teho-otsonointi tiloihin. Rakenteiden kosteusvaurioista johtuvaa homeongelmaa otsonointi ei poista, mutta homeen hajuhaitat saadaan poistettua tilasta ja irtaimistosta. Otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion jäljiltä uusittu. Pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja ilmassa leijuvat homeitiöt saadaan näin poistettua.

Desinfiointi

Desinfektio otsonointi

Otsoni on luonnon oma desinfiointi aine. Sitä on aina ulkoilmassa, varsinkin ukonilman jälkeen, sitä on erityisen runsaasti. Otsoni on noin 1300 kertaa tehokkaampi hapetin kuin esimerkiksi kloori. Otsoni tuhoaa sienet, homeet, bakteerit ja virukset.Ota yhteyttä!

Kartoitus
Hyväksyn tietosuojakäytännön

100 % tyytyväisyystakuu!

Suosittelemalla ilmainen kotisiivous!

Suomalainen

Olemme suomalainen perheyritys ja henkilökuntamme puhuu selkeää suomen kieltä. Ostamalla palvelut meiltä, tuet suomalaista työtä ja osaamista. Maksamme verot Suomeen.

Luotettava

Teemme mitä lupaamme. Jos et ole tyytyväinen siivousjälkeen, siivoamme uudestaan veloituksetta. Meillä on miljoonan euron vastuuvakuutus vahinkojen varalta.

Varma

Tulemme paikalle sovittuina ajankohtina ja teemme työmme sovitun mukaan. Suurin osa asiakkaista antaa meille avaimen, jotta voimme käydä siivoamassa heidän poissaollessaan.

Kotisiivous
Siivouspalvelu
Siivouspalvelut

Puheluhinnat: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Sivustolla käytetään evästeitä.